注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

hubeilifan

官网地址:http://www.hubeilifan.com

 
 
 

日志

 
 

【植入诊所】布莱顿  

2014-10-24 12:09:17|  分类: 室内设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自sh_bobo《【植入诊所】布莱顿》
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
关键词:archdaily、Pedra Silva、诊所、室内、设计、VIP
Architects: Pedra Silva Arquitectos
Location: Brighton, England
Coordinator: Luis Pedra Silva
Team: Nuno Baptista, Jette Fyhn, Hugo Ramos, André Góis
Photographs: Joao Morgado

【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
In the world of medicine where leading edge technology and science are key factors in services provided to patients, the opportunity arose to design the premises for an advanced dentistry practice – the Brighton Implant Clinic. The site is a brick Victorian building in Brighton, United Kingdom and is made up of a basement and four floors above ground. The practise is composed of a dental prosthetics lab where dentures and implants are fabricated on the same day as the patient is being treated, allowing the patient to leave the premises with a concluded treatment not having to return to the practice in the future. The practice also has a state of the art CAT scan allowing three-dimensional imagery of the skull in order to assist surgeons in the placement of implants.

【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
There is also of a sedation surgery, where full general anaesthesia can be provided for more complex procedures. On the ground floor is the general reception and waiting area and on the upper floors are an additional four surgeries, administration area, staff room and patient recovery and relaxation lounge.

【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
From an architectural perspective, the space was designed taking into account the philosophy of advanced dentistry. We created a space that transmits confidence while moving away from references that associate the space to clinical atmospheres. While being discreet we also wanted the space to create memory in patients who visit the clinic. The sculptural effect of the steel blades twisted at different angles providing movement and rhythm with the brickwork as a backdrop give character to the reception and visual impact to passers by. Having gutted the whole interior of the building with exception to the structure, the design combined a contemporary space while still allowing for original features of the building to coexist.

【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计

【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
【植入诊所】布莱顿 - sh_bobo - 空地上的设计
 
 
更多精彩设计咨询:空地上的设计

  评论这张
 
阅读(133)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017